Zdrava čokolada Torras, ki je tudi okusna

Čokolada je lahko zdrava in takšna je čokolada Torras.

Večinoma velja, da temna čokolada brez dodanega sladkorja ni prav okusna, je pa zdrava. Zato je po navadi prvo vprašanje, ki ga nekdo postavi, ko poizkusi Torras čokolado, »Ali ste prepričani, da ta čokolada nima sladkorja?« Torras čokolade brezdodanega sladkorja, ki so nastale v tehnološkem sodelovanju z belgijskim podjetjem, vedno znova navdušijo.

Izbirate lahko med različnimi vrstami čokolade Torras, ki očarajo s posebnimi okusi in izbranimi superživili. Torras čokolade so dobra ideja tudi kot darilo.

Čokolada Torras je dobila nagrado Sweets & Snacks ME Awards 2015 kot najboljši čokoladni izdelek.

Torras čokolada sladkana z maltitolom

Maltitol sladilo je sadni alkohol pridobljen s fermentacijo koruze, ki ne vpliva na okus čokolade. Vsebuje skoraj polovico manj kalorij kot sladkor. Čokolada z maltitolom je primerna tudi za diabetike, saj se počasi absorbira. Maltitol obenem ugodno deluje na prebavo. Torras čokolada z maltitolom je dobra tudi za zobe, saj ne povzroča kariesa.

Torras čokolada s stevio in eritritolom

Stevia je zelo cenjena rastlina iz Južne Amerike. Je popolnoma  naravna sestavina, ki se jo uporablja za sladkanje in je 300 krat bolj sladka kot sladkor. Stevia nima kalorij. Pri tej liniji čokolad se uporablja tudi sadni alkohol Eritritol, ki se pridobiva s fermentacijo glukoze, saj je v Evropi omejena uporaba ekstrakta steviolglikozida, ki se ga pridobiva iz stevie. Tako se dobi še vedno odličen okus čokolade, glede na to, da je kakav sam po sebi grenek.

Torras čokolade s stevio in eritritolom ne vsebujejo kalorij in ne škodujejo zobem.

Torras čokolada brez glutena

Pri Torras se zavedajo težav s celiakijo, zato so vse čokolade primerne za brezglutensko dieto.

Ali ste vedeli, da tovarno čokolade Torras lahko tudi obiščete?

Čokolade Torras proizvajajo v Španiji že od leta 1890. Danes jih prodajajo po vsem svetu. Vsako leto več kot 20.000 obiskovalcev obišče Torras tovarno čokolade.

P.S. Čokolade Torras so očarale tudi tekmovalce motociklistične dirke MotoGP.

Novo
Nazaj
Nakit iz kristalov za lepoto, naravno podporo in trajnostno družbo
Naprej
25 BUDISTIČNIH MODROSTI