Košarica
0.00 €

FISHER TIP – škrobni valjčki M

7.60 

V paketu približno 150 škrobnih valjčkov, s katerimi lahko oblikujete, sestavljate barvate in lepite. Primerno za otroke od 3 let naprej. Kreativna, barvita in okolju prijazna zabava za otroke.

Vsebina: približno 150 barvnih škrobnih valjčkov Fischer TiP, nož, lij za barvanje in lepljenje – oba pripomočka sta izdelana iz biološko razgradljive plastike, gobica, 3 lesene palčke in slikovna navodila.

Kategorije: , ,

Opis

Lepljenje brez lepila! Škrobni valjčki Fischer TiP so izdelani iz okolju prijaznega, naravnega materiala – krompirjevega škroba, ki je biološko neškodljiv in nima neprijetnega vonja. Lastnost krompirjevega škroba je, da ob stiku z vodo takoj postane lepljiv, zato lahko s pomočjo vlažne gobice ustvarjate fantastične figure. Valjčke lahko tudi režete, oblikujete, stiskate in strgate. Z njimi lahko tudi barvate, obarvani so z jedilnimi barvami. Pustite vaši domišljiji prosto pot ter oblikujte, sestavljajte in barvajte s škrobnimi valjčki Fischer TiP.

Navodila za uporabo: gobico navlažite z vodo. Ožemite jo in pustite, da se rahlo osuši (gobica ne sme biti mokra, ampak samo vlažna). Valjček rahlo pomočite v gobico. Preprosto zlepite dva valjčka skupaj. Končano!

Želimo vam veliko zabave pri ustvarjanju izdelkov iz naravnega materiala.

Učenje med igro: sestavljanje kreativnih oblik (figur) iz škrobnih valjčkov Fischer TiP poleg ustvarjalnosti spodbuja tudi razvoj domišljije ter motoričnih spretnosti in izboljšuje tridimenzionalno predstavo.